200 g rejer
40 g margarine
50 g Buko flødeost
1 ½ dl piskefløde
1 ½ dl finthakket løg
2 små laurbærblade
1 - 2 tsk koncentreret tomatpuré
1 lille fed hvidløg
1 lille kvist frisk timian
1 knsp. cayennepeber
salt, peber
Pandekagedej:
100 g hvedemel
1 ¾ dl letmælk
¾ dl kærnemælk
1 æg
salt, peber
margarine
Gratinering:
50 g reven emmenthaler
Bag 6 pandekager.
Smelt margarine, tilsæt løg, timian og laurbærblade, lad det snurre.
Tag laurbærbladene fra.
Tilsæt flødeosten og mos den, derefter fløde.
Smag til med tomatpuré, hvidløg og krydderier.
Tag gryden af.
Tilsæt rejer og bring på kogepunktet.
Fordel fyldet, drys med emmentaler.
Stil fadet under grillen til retten er smukt gylden.