8 passionsfrugter
6 spsk sukker
6 æg
½ tsk salt
2 spsk piskefløde
2 spsk smør eller margarine
flormelis
Del passionsfrugterne i halve og grav frugtkødet ud med en ske.
Bland frugtkød og kerner med 4 spsk sukker i en skål over vandbad.
Del æggene i blommer og hvider og bland blommerne med salt, 2 spsk
sukker samt fløde.
Pisk æggehviderne til hårdt skum og bland dem i æggemassen.
Smelt fedtstoffet i en stor stegepande med høje kanter.
Hæld massen i, læg låg på og skru ned for varmen til den laveste indstilling.
Bag 4 pandekager af dejen, til de er let brunede på undersiden og massen næsten er stivnet.
Lad pandekagerne glide over på et serveringsfad.
Hæld lidt af passionsfrugtsaucen over og buk dem sammen.
Hæld resten af saucen rundt om og sigt flormelis over.