Dej:
4 æg
1 tsk salt
1 ½ dl mælk
100 g hvedemel
Smør til stegning
Fyld:
75 g smør
25 g hvedemel
2 ½ dl mælk
Salt og peber
Lidt revet muskatnød
150 g gorgonzola
50 g revet parmesan
Dej: Pisk en dej - eller blend den - lad den hvile og bag så tynde
pandekager af den i lidt smør. Nemmest på en teflonpande.
Fyld: Lav en opbagning af en tredjedel af smørret og melet, pisk mælken
(den må gerne være varm) i lidt efter lidt, smag til med salt og peber og
tag blandingen af ilden, når den har fået en blød, lind og glat konsistens.
Skær gorgonzolaen i mindre stykker og rør dem i opbagningen sammen
med halvdelen af den revne parmesan.
Osten skal smelte helt sammen med opbagningen, inden massen fyldes i
pandekagerne.
Rul pandekagerne sammen med ostefyldet, læg dem i et smurt ovnfast
fad, smelt resten af smørret og hæld det over pandekagerne sammen med resten af den revne parmesan.
Gratinér i ovnen ved 180ºC i nogle minutter, indtil osten smelter og
gyldner. Servér straks.