Logo

Paddelagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 tom's skildpadder
½ l. piskefløde
3 brune lagkagebunde
250 g mørk chokolade
3 bananer
 
Varm fløde og chokolade sammen men det må ikke koge.
Lad det afkøle i køleskab i ca 3 timer.
Pisk fløden stiv og hak skildpadder groft og kom dem i fløden.
Kom bananer lægges på lagkage bunden og derefter så fløden og så en
lagkage bund og så fløde og så lagkage bund og så fløden og det hele.
 

Tips: den har bedst af at stå til dagen efter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.958 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her