Logo

Pæretærte 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 pærer
250 g hvedemel
150 g blødt smør
150 g sukker
1 tsk vaniljesukker
1 æg
1 spsk vand
cremefraiche eller piskefløde

Skæl pærerne, fjern kernehuset og del dem i halve.
Smuldr smørret i melet, tilsæt sukker og vaniljesukker.
Saml dejen med æg og vand.
Rul halvdelen af dejen ud og fordel den i en smurt tærteform.
Fordel de otte halve pærer på bunden.
Rul resten af dejen ud og læg den over pærerne.
Pensl med vand og drys med lidt sukker.
Bag tærten ved 200° i ca. 30 min.
Server tærten lun med enten cremefraiche eller flødeskum

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.542 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her