Logo

Pære mandel kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 velmodne pærer
lidt citronsaft
100 g mandler
100 g smør
4 spsk sukker
½ dl fløde
1 spsk hvedemel

Skræl pærerne, del dem i halve og tag kernehuset ud.
Læg dem med den burede side op ad i et smurt tærtefad.
Dryp dem med citronsaft. Mal mandlerne, eller hak dem fint.
Smelt smør, sukker, fløde og hvedemel sammen i en gryde.
Tag det fra varmen, og bland mandlerne i.
Kom det over pærerne, og bag dem ved 175°C i ca. 30 minutter. Serveres med sukkerdrysset brombær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.981 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her