100 g smør
2 ½ dl mælk
40 g gær
500 g hvedemel
100 g sukker
2 spsk vaniljesukker
½ tsk salt
1 æg
150 g rosiner
50 g pomerans
Desuden:
5 hårdkogte, farvede æg
Smelt smørret.
Kom mælken i og opløs gæren i den lune væske.
Hæld det i melet sammen med sukker, vaniljesukker, salt, æg, rosiner og hakket pomerans.
Ælt det hele til en smidig dej.
Lad den hæve til dobbelt størrelse.
Slå dejen ned, ælt den og del den i 3 dele, der formes til pølser.
Flet en krans og sæt den på en smurt plade.
Sæt 5 tomme æggeskaller ned i kransen.
Lad den efterhæve 20 minutter.
Bag kransen i en varm ovn ved 200ºC i 45 minutter.
Ombyt æggeskallerne med farvede hårdkogte æg inden servering.