Logo

Ostevafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vafler

125 g smør eller margarine
4 æg
240 g hvedemel
2 tsk bagepulver
3/8 liter mælk
½ tsk salt
65 g fintreven parmesanost
fedtstof til vaffeljernet

Smør og æg røres sammen. Hvedemel og bagepulver sigtes i dejen sammen med mælk. Krydr med salt og reven ost.
Bag vaflerne i et godt indfedtet vaffeljern - de må endelig ikke få for meget, da parmesanosten så kan give lidt bitter eftersmag.
Kan du ikke lide parmesanost, så prøv evt. med gratineringsost eller lign.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.107 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her