Logo

Oliventærte med mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
125 g mælkefri margarine
½ dl vand
Fyld:
50 g mandler
200 g oliven uden sten
50 g hvedemel
1 lille bæger cremefraiche 18%
3 æg
salt og peber
 
Smulder hvedemel og margarine - tilsæt vandet og saml dejen hurtigt.
Stil den køligt i 1 time.
Herefter rulles dejen ud og en tærteform beklædes med dejen.
Prik tærtebunden tæt med en gaffel.
Bunden forbages i 10 minutter.
Imens piskes æg og cremefraiche sammen.
Mandlerne skoldes og smuttes, olivenerne skæres i 4 stykker hvorefter
alt fyldet kommes på i den forbagte tærte og bages videre i ca 30
minutter.
Tærten serveres lun eller kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.937 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her