3 æg
1 spsk vand
125 g (1 ½ dl) sukker
60 g (1 dl) hvedemel
2 spsk kartoffelmel
½ tsk bagepulver
Creme og pynt:
75 g smør
3 spsk sukker
1 æggeblomme
100 g nougat
½ tsk kakao
50 g nøddekerner
100 g mørk chokolade
Pisk æggene med sukker og pisk vand i.
Sigt de 2 melsorter med bagepulver og rør dem i æggene.
Bred dejen ud på bagepapir i en bradepande (ca. 30x40 cm) og bag 6-7 min. ved 225°C.
Vend kagen ud på sukkerdrysset bagepapir og træk papiret på undersiden.
Fugt det med koldt vand, hvis det hænger fast.
Rør cremen af blødt smør, sukker og æggeblomme.
Smelt nougat over svag varme og rør det i smørcremen sammen med kakao og ca, 25 g hakkede nøddekerner.
Bred cremen på kagebunden og rul den sammen fra langsiden.
Pak sukkerpapiret om rouladen og læg den i køleskab med sammenfløjningen nedad et par timer.
Smelt chokoladen over rouladen og drys hakkede nøddekerner på.