200 g grønne vindruer
½-1 dl brun rom
200 g plantemargarine
250 g sukker
3 store æg
200 g hvedemel
1 tsk bagepulver
75 g valnødder
smør til form
rasp
Halver druerne og læg dem i en skål og hæld rom over.
Lad dem stå 1 time og vend dem et par gange.
Smelt plantemargarinen og pisk den med sukkeret.
Pisk 1 æg i af gangen og rør grundigt.
Bland bagepulveret i melet og rør det i.
Hak nødderne - ikke for fint - og rør dem i dejen.
Smør en bageform (franskbrødsform) og drys med rasp.
Rør væden fra druerne i dejen og læg ca. halvdelen af dejen i formen. Hæld druerne i fordelt jævnt.
Fordel resten af dejen ovenpå og glat den ud og tryk den ned om druerne.
Sæt formen i en 190ºC varm ovn i 45-50 minutter.
Lad den køle af i formen.
Serveres med cremefraiche.