Logo

Mors Vaniljekranse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mors Vaniljekranse

450 g hvedemel
100 g maizenamel
375 g smør
250 g hasselnødder
160 g sukker
3 spsk vaniljesukker
1 æg


Bland hvedemel og maizenamel og smuldr smørret i.

Tilsæt de malede nødder, sukker og vaniljesukker og saml dejen med et æg.
Dejen formes gennem kødhakkemaskinen og laves til kranse.

De bages ved 200°C i 10 -11 minutter.
Afkøles, før de pakkes i en lufttæt dåse eller glas

Prøv at trille dejen til blyanttykkelse og lav derefter kranse. Det kan godt lade sig gøre, men tager mere tid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.673 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her