småkager
50 g hakkede valnøddekerner
50 g hakkede usmuttede mandler
75 g hakkede hasselnøddekerner
75 g hakket pommeransskal
50 g hakkede røde cocktailbær
50 g hakkede rosiner
10-20 g kandiseret fintsnittet ingefær
1 tsk stødt kanel
¼ tsk stødt allehånde
50 g hvedemel
100 g honning
100 g sukker
pynt: flormelis
Bland de hakkede dele og vend dem i melet tilsat krydderier. Bring honning og sukker i kog i en lille gryde. Rør den flydende honningmasse i blandingen. Beklæd en folieform 22x28 cm med bagepapir og fyld blandingen deri. Bag kagen på næstnederste rille ved 140ºC i 35-40 minutter. Tag den ud og lad den stå et øjeblik, inden den skæres i skiver. Sigt flormelis over.
Opbevares i en boks med tætsluttende låg på et lunt og tørt sted.