Logo

Morgenfrueboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Disse boller smager skønt, også er de smukke.. Yderst velegnede til
morgenbordet... Eller som lidt ekstra til fødselsdagen eller særlige
lejligheder


Første dag (aften):
3 dl lunkent vand
300 g grahamsmel eller speltmel
1 g gær (størrelse som en ært)
½ tsk citronsaft
½ tsk honning
2. tsk salt
Næste dag (Morgen):
½ tsk kardemomme
3 dl lunkent vand
½ dl olivenolie
2 spsk kværnede sesamfrø
ca. 800 g sigtet spelt eller hvedemel
Friske morgenfrueblade fra ca. 5 blomster    
 
Æltes godt.
Hviler til dobbelt størrelse.
Formes til boller.
Efterhæver ca. 15 min.
Bages ved 220°C i 20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.766 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her