Logo

Morgenboller 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ l koldt vand
25 g gær
5 tsk salt
5 tsk sukker eller rørsukker
3 kg hvedemel
 
Gæren opløses i vandet, sukker og salt tilsættes og hvedemel røres i.
Dejen er en smule klistret, men det skal den være.
Stilles i køleskabet i mindst 6 timer med vådt viskestykke over.
Dejen kan holde sig i køleskabet i max 7 dage.
Dejen kommes på plade med bagepapir med to spiseskeer. (kan ikke formes).
Bages ved 210°C i varmluftsovn 230°C i alm. ovn i ca 20 min.
Nu er morgenbollerne færdige og kan spises lune før den lange dag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her