4 æg
75 g atwel
2 spsk kartoffelmel
60 g hvedemel
1 tsk bagepulver
Fyld:
2 æggeblommer
2 spsk sukker
2 tsk majsstivelse
1 dl mælk
2 blade husblas udblødt i koldt vand
2 tsk kakao
piskefløde af 1 dl piskefløde
Pynt: sigtet kakao
Æggene piskes grundig.
Atwel sigtes ned i æggemassen under piskning.
Kartoffelmel, hvedemel og bagepulver sigtes og blandes i æggemassen med en dejskraber.
Dejen hældes i en bradepande med bagepapir.
Bages ved 200 º i 8-10 min. midt i ovnen.
Afkøles på en bagerist med et fugtig viskestykke over.
Til fyldet piskes æggeblommer, sukker, majsstivelse og mælk sammen i en gryde, og det varmes igennem under konstant omrøring.
Koges ca. 1 min. hvorefter udblødt husblas tilsættes sammen med kakao. Afkøles og blandes med flødeskum.
Fyldet fordeles på den kolde bund, der rulles sammen og pyntes med sigtet kakao.