7 spsk hvedemel
2 spsk cacao
2 tsk pulverkaffe
2 tsk bagepulver
3 æggehvider
11/4 dl sukker
3 æggeblommer piskede
2 spsk varm mælk
1 spsk sukker
2 ½ dl fløde
1 tsk pulverkaffe
1 chokoladestang smuldret
11/4 dl mandelflager
Forvarm ovnen til 220°.
Sigt hvedemel, bagepulver, cacao og kaffepulver 3 gange.
Pisk æggehviderne stive. Tilsæt lidt efter lidt sukkeret og pisk til det er opløst. Tilsæt de piskede æggeblommer og vend mælk og melblandingen i.
Fordel dejen jævnt i en smurt rouladeform og bag i ca. 8 min.
Strø det ekstra sukker på et stykke bagepapir og vend kagen ud her på. Lad den stå i 1 minut. Rul forsigtigt kagen med papiret og lad den stå til den er afkølet.
Pisk fløden med den ekstra pulverkaffe og vend halvdelen af den smuldrede chokoladestand og mandlerne i. Rul kagen ud og fordel fyldet på kagen og rul den sammen igen.