Logo

Moccasnegle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
1 l. lunken vand
1 spsk salt
½ dl olie
25 g gær
ca. 1.5 kg hvedemel.
 
Fyld:
150 g smør
200 g farin
2 ½ tsk Nescafé
 
Glasur:
25 g smeltet smør
2 spsk stærk kaffe
ca. 150 g flormelis
 
Bland vand, salt, olie og gær.
Lad det hele hvile i 10-15 min for at få gang i gæren.
Rør melet i lidt efter lidt og ælt dejen grundigt, gerne 5- 10 min.
Lad dejen hæve til mindst dobbelt størrelse.
Når dejen er hævet æltes den igennem nok en gang, deles i to og rulles ud i størrelsen 30x30 cm.
Fyldet fordeles på de to stykker dej og smøres jævnt ud.
Rul dejen til en pølse, skær hver pølse i ca. 10 skiver.
Sæt skiverne på en plade med bagepapir.
Lad igen sneglene hæve så længe som muligt.
Bages ved 200ºC i ca. 25 min..
Efter bagningen stilles sneglene til afkøling før de pyntes med glasuren.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.538 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her