(1 tærteform)
250 g hvedemel
125 g smør
85 g sukker
2 æg
Mazarinmasse:
250 g marcipan
250 g smør
250 g sukker
50 g hvedemel
¼ l. hele æg
Pynt:
Mørk chokolade
1 spsk smør
½ kg jordbær
Tærtebund: Bland hvedemel, sukker og blødgjort smør til en smulderdej.
Tilsæt æggene et gangen.
Lad dejen hvile ca. 1 time.
Rul den ud og læg den i en smurt tærteform.
Mazarinmasse: Rør marzipan, smør, sukker og hvedemel sammen.
Tilsæt æggene lidt ad gangen under piskning.
Hæld cremen i tærteformen.
Bag tærten ved 175ºC i ca. 40 minutter.
Smør tærten med smeltet chokolade tilsat smør.
Halver jordbærrene og fordel dem over hele kagen.
Kagen kan laves 2 dage før servering, men læg ikke jordbærrene på før lige før servering.