Logo

Mazarin-jordbærtærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(1 tærteform)
 
250 g hvedemel
125 g smør
85 g sukker
2 æg
 
Mazarinmasse:
250 g marcipan
250 g smør
250 g sukker
50 g hvedemel
¼ l. hele æg
 
Pynt:
Mørk chokolade
1 spsk smør
½ kg jordbær
 
Tærtebund: Bland hvedemel, sukker og blødgjort smør til en smulderdej.
Tilsæt æggene et gangen.
Lad dejen hvile ca. 1 time.
Rul den ud og læg den i en smurt tærteform.
 
Mazarinmasse: Rør marzipan, smør, sukker og hvedemel sammen.
Tilsæt æggene lidt ad gangen under piskning.
Hæld cremen i tærteformen.
Bag tærten ved 175ºC i ca. 40 minutter.
Smør tærten med smeltet chokolade tilsat smør.
Halver jordbærrene og fordel dem over hele kagen.
 
Kagen kan laves 2 dage før servering, men læg ikke jordbærrene på før lige før servering.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.147 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her