Logo

Mazarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pas på, den er ikke slankende, men den er ganske dejlig. Vi skal mere end 25 år tilbage for denne opskrift. Der er ikke sat præcise mål på, for det er individuelt. Her er blot ideen.

mørdej
1 ½ dl mandler
60-80 g smør
1 ½-2 dl flormelis
1-2 æg
50-200 g (fløde)chokolade

Linseforme beklædes indvendigt med mørdejen.

Mandlerne smuttes og males.

Rør sukker og smør sammen, til det er blødt og hvidt, tilsæt så æggeblommerne og rør massen omhyggeligt.

Bland til sidst mandlerne i.
Fordel mandelmassen i de beklædte linseforme og bag kagerne i en 200°C varm ovn i ca 20 min.

Tag kagerne ud af formene og læg den meget småtskårne chokolade på.

I ovnen igen i et par minutter og herlige mazariner står foran dig!


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.774 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her