Dej:
4 æg
1 dl hvedemel
1 ½ dl sukker
2 tsk bagepulver
1 dl kartoffelmel
smør og rasp til formen
Fyld:
3 ½ dl hindbærmarmelade
1 ½ dl sukker
Marengs:
4 æggehvider
Pisk æg og sukker luftigt.
Bland de to slags hvedemel med bagepulver og vend det i dejen.
Hæld dejen i en smurt og raspet form, ca 22 cm i diameter.
Bages på midterste rille ved 175°C i ca 30 min.
Vend kagen ud og lad den køle.
Del den i 3-4 tynde tærtebunde.
Læg bundene sammen med hindbær-marmelade.
Stil tærten på en bageplade.
Pisk æggehviderne til hårdt skum og bland forsigtigt sukkeret i.
Smør marengsen ud over tærtens top og sider.
Bag den i ovn ved 175°C i ca 10 min til marengsen har fået en fin farve.