Logo

Mandeltærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

tærte

100 g smør
2 spsk sukker
1 æg reven skal af en ½ usprøjtet citron
1 knsp kanel
170 g hvedemel

fyld:
1 dl sukker
100 g smør
1 spsk mørk sirup
2 spsk kaffefløde
100 g smuttede, hakkede mandler
reven skal af en ½ usprøjtet citron
1 knsp stødt ingefær
1 knsp kanel

Mørdej:
Pisk smør og sukker luftigt og tilsæt æg, citronskal og kanel under stadig piskning. Tilsæt melet gradvist, mens der piskes. Saml dejen til en kugle, pak den ind i bagepapir og stil den på køl i ca. 1 time. Pensl formene med smeltet smør. Beklæd 10-30 forme - alt efter størrelse - med dejen og tilbered fyldet: Bland alle ingredienserne i en gryde og kog op under omrøring. Fordel fyldet i formene og bag tærterne i en 180ºC varm ovn i ca. 15 min. Lad tærterne køle af i ca. 10 minutter, før de tages ud af formene. Tærterne er velegnede til frysning.








Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.516 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her