Dej:
50 g mandler
3 æggehvider
4 spsk sukker
2 spsk kakao
smør og hvedemel til formen
ristede mandelflager
Fyld:
3 dl piskefløde
2 æggeblommer
2 spsk sukker
2-3 spsk punch
Hak mandlerne meget groft.
Pisk æggehviderne til hårdt skum, tilsæt sukker, kakao og mandler og vend alt med store tag.
Smør en plade og drys den med hvedemel.
Markér en bund der er 25x30 cm stor.
Hæld mandeldejen på og bred den jævnt ud.
Bages ved 175°C på nederste rille i ca 25 min.
Løsn mandel-bunden med en lang paletkniv og læg den til afkøling på f. eks. alufolie.
Løft den derefter over på et fad. Pisk fløden stiv.
Tilsæt æggeblommer, sukker og punch.
Dæk tærten med punchcreme.
Drys med mandelflager og servér tærten.