Logo

Mandelkage med ricottaost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(8-10 pers.)

125 g smør (rumtemperatur)
125 g flormelis (eller olm. sukker)
4 store æg, delt i blommer og hvider
1 økologisk appelsin, skal og fileter af
30 g hvedemel, sigtet
125 g ricottoost
125 g mandler, gerne ristede, halvdelen blendet resten grofthakket
25 g mørk chokolade, hakket
lidt salt

Smør en springform på ca. 22 cm, og drys den med majsgryn eller hvedemel.
Pisk smør og flormelis grundigt.
Tilsæt æggeblommer og appelsinskal.
Sigt hvedemel i.
Smuldr ricotta i sammen med mandler, chokolade og appelsinfileter.
Pisk hviderne stive med lidt salt, og vend dem i dejen.
Hæld dejen i formen, og bagved 180ºC i ca. 40 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.559 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her