140 g hvedemel
120 g fuldkorns hvedemel
½ tsk natron
2 tsk bagepulver
¼ tsk frisk revet muskat
60 g hakkede mandler
1 glas kirsebær (350g)
1 æg
150 g farin
100 ml olie
275 g kærnemælk
¼ tsk mandelessens
60 g hakkede mandler
12 hele kirsebær uden sten
Papirforme
Tænd ovnen på 180ºC.
Hvid du bruger en muffinsform skal du smøre den godt.
Bland hvedemel, bagepulver, natron, muskat og mandler.
Kom kirsebærene i en si og lad dem dryppe af.
Skær dem i stykker.
Rør æg og sukker godt sammen.
Tilsæt olie, kærnemælk, essens og kirsebær.
Rør melet forsigtigt i massen og kom dejen i formerne.
Drys med de hakkede mandler og kom et kirsebær på.
Bag dem midt i ovnen i 25 minutter.
Lad dem køle af i 5 minutter, før de skal tages ud af bageformen.
Server dem lune.