Logo

Mandel-kirsebær muffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

140 g hvedemel
120 g fuldkorns hvedemel
½ tsk natron
2 tsk bagepulver
¼ tsk frisk revet muskat
60 g hakkede mandler
1 glas kirsebær (350g)
1 æg
150 g farin       
100 ml olie
275 g kærnemælk
¼ tsk mandelessens
60 g hakkede mandler
12 hele kirsebær uden sten
 
Papirforme
 
Tænd ovnen på 180ºC.
Hvid du bruger en muffinsform skal du smøre den godt.
Bland hvedemel, bagepulver, natron, muskat og mandler.
Kom kirsebærene i en si og lad dem dryppe af.
Skær dem i stykker.
Rør æg og sukker godt sammen.
Tilsæt olie, kærnemælk, essens og kirsebær.
Rør melet forsigtigt i massen og kom dejen i formerne.
Drys med de hakkede mandler og kom et kirsebær på.
Bag dem midt i ovnen i 25 minutter.
Lad dem køle af i 5 minutter, før de skal tages ud af bageformen.
Server dem lune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.360 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her