Logo

Makronbunde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

70 g mandler
2 ½ æggehvide
15 g melis
120 g flormelis

Skold, smut og hak mandlerne fint.
Pisk æggehviderne stive med melis, fold forsigtigt de finthakkede mandler og flormelis i.
Smør dejen ud på bagepapir i 2 cirkler med samme omkreds som
springformen.
Bag dem i ca. 25 minutter ved 180°C.
Makronen skal være blød indeni, men sprukken udenpå når den tages ud af ovnen.
Løft bagepapiret af pladen og over på et koldt opvredet viskestykke,
så bliver det lettere at få bundene af papiret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.023 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her