Logo

Møllebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl lunkent vand
50 g gær
1 ½ dl yoghurt
2 tsk salt
210 g grahamsmel
630 g hvedemel

Vand og gær røres sammen.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca ¾ time.
Dejen slås ned og formes til 2 brød
Efterhæver på pladen ca. 15 minutter.
Brødene ridses.
Bagetid ca ½ time ved 200°C.

Tips: I stedet for 2 brød kan dejen bages som 1 stort brød.
Bagetiden er da 40-45 minutter.
Brødet skal formes omhyggeligt for ikke at revne under bagningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.870 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her