Rouladebunde:
4 æg
150 g melis
5 g bagepulver
150 g hvedemel
masse:
300 g kransekagemasse
150 g melis
1-2 æggehvidehvider
Lun æggene i varmt vand, inden de slås ud. Varm melisen i ovnen uden det smelter. Æg og melis kommes i en skål og piskes til det er hvidt og stift (det går hurtigere når man har lunet æg og sukker).
Hvedemel og bagepulver sigtes sammen og vendes forsigtigt i æggemassen. Massen smøres nu ud på bagepapir i et jævnt lag , bages i en varm ovn 225 º i 6-8 min. til de er lysebrune. Efter bagningen tages rouladebunden af bagepladen og vendes over på et andet stykke papir, drys set med sukker, fugt papiret og efter et par minutter er det nem at tage af. Bunden smøres med den ønskede marmelade eller syltetøj, og rulles sammen til en roulade.
Ælt masse og sukker sammen, tilsæt hvide - lidt ad gangen - til massen er smidig og sprøjtebar. Massen på sprøjtes nu rouladen, så den er dækket over det hele. Pyntes med cocktailbær og grofthakkede mandler. Bages ved 210 º i 12-15 min. til den er gylden. Rouladen kan pensles med abrikosmarmelade iblandet vand (så bliver den blank, og får en frisk smag).