Logo

Luxusboller - Hvedeboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk lunkent vand
25 g gær
150 g cremefraiche (18 %)
75 g margarine
450 g hvedemel (7 ½ dl)
¼ tsk salt
1 æg

Vand og gær røres sammen.
De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen slåes igennem med en ske, til

den er blank.
Stilles til hævning i ca. 45 min.
Dejen slåes igennem i skalen.
Sættes på plade med 2 skeer.
Efterhæver i ca. 15 min.
Bagetid ca. 15-20 min. ved 200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (9 stemmer)
Siden er blevet set 2.972 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her