Logo

Lübeckerkager - brune kager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Lübeckerkager - brune kager

150 g sirup
150 g farin
150 g margarine
5 g potaske
¼ tsk st. nelliker. 
¼ tsk st. allehånde
¼ tsk st. ingefær 
¼ tsk st. kanel
citronskal revet af ½ citron
citronsaft af ½ citron
450+50 g hvedemel 
3 tsk bagepulver
 
Smelt sirup, farin og margarine i et fad over dampende vand.

Bland potaske og alle krydderierne heri.
Sigt 450 g hvedemel med bagepulver og ælt dette i dejen, først med ske senere med hænderne.
Tril dejen til 2-3 pølser - brug 50 g hvedemel.
Læg dem koldt til de er meget faste og skær dem ud i tynde skiver.
Bag kagerne ved 180°C i 7-10 minuter.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her