Logo

Kvarkboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kvarkboller

Billede venligst indsendt af Else Nørgaard



# Ingredienser

2 dl mælk

50 g smør/margarine

50 g gær
200 g kvark
1 spsk sukker
1 tsk salt
2 æg
500 g hvedemel
1 sammenpisket æg til pensling

* Tilberedning
Gær og håndvarm mælk røres sammen med salt, sukker og den halvsmeltede margarine.
Kvark, æg og hvedemel tilsættes.

Dejen æltes, til den er blank og smidig.
Stilles lunt til hævning ca 30 min.
Æltes igennem og formes til boller.
Efterhæves ca 15 min. på smurt plade eller bagepapir.
Pensles og bages i forvarmet ovn ca 25 min ved 200 °C.

Tips: Dejen kan også formes som et brød, der efterhæves og bages ca 40 min ved 200 °C.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 6.489 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her