Logo

Krydrede rosinsnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g rosiner uden kerner
200 g hvedemel
100 g Maizena eller kartoffelmel
1 brevbagepulver
100 g smør
2 æg
10 g sukker
10 g stødt kanel
10 g revet muskatnød
½ kop stærk kaffe
1/8 l. piskefløde
30 g sukker

Overhæld rosinerne med kogende vand og lad dem stå i 5 minutter.
Dryppes af og stilles køligt.
Smørret smeltes og afsvales.
De hele æg, sukker og hvedemel kommes i og dejen røres, til den skummer.
Kom kanel, muskatnød, bagepulver og hvedemel i under stadig omrøring.
Til slut vendes rosiner i.
Rul ud til ca. 1 cm. tykkelse på et bræt, der er strøet med hvedemel.
Skæres i aflange firkanter, sættes på en smurt plade og bages 10-12 minutter ved 250ºC.
Fløden piskes halvstiv, og sukkeret vendes i.
Stryg flødeskummet på de bagte snitter, der glaseres brune i ovnen, enten ved overvarme eller under grillen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.673 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her