50 g rosiner uden kerner
200 g hvedemel
100 g Maizena eller kartoffelmel
1 brevbagepulver
100 g smør
2 æg
10 g sukker
10 g stødt kanel
10 g revet muskatnød
½ kop stærk kaffe
1/8 l. piskefløde
30 g sukker
Overhæld rosinerne med kogende vand og lad dem stå i 5 minutter.
Dryppes af og stilles køligt.
Smørret smeltes og afsvales.
De hele æg, sukker og hvedemel kommes i og dejen røres, til den skummer.
Kom kanel, muskatnød, bagepulver og hvedemel i under stadig omrøring.
Til slut vendes rosiner i.
Rul ud til ca. 1 cm. tykkelse på et bræt, der er strøet med hvedemel.
Skæres i aflange firkanter, sættes på en smurt plade og bages 10-12 minutter ved 250ºC.
Fløden piskes halvstiv, og sukkeret vendes i.
Stryg flødeskummet på de bagte snitter, der glaseres brune i ovnen, enten ved overvarme eller under grillen.