Ca. 18 stk Disse kager kan også formes som kræmmerhuse!
25 g blødt smør
125 g sukker
revet skal af ½ citron
2 æg
125 g hvedemel
2 spsk vand
Rør det blødgjorde smør let sammen med sukker, citronskal og det ene æg.
Rør dejen ensartet og rør det andet æg i.
Tilsæt hvedemel og vand og rør til dejen bliver ensartet.
Beklæd en bageplade med bagepapir.
Smør dejen ud på bagepapiret i runde tynde kager. Det er lettest at bruge bagsiden af en ske. Bag kun 4-5 stk af gangen. Fordel dejen jævnt og sørg for at kanten ikke er flosset.
Bag kagerne på næstøverste rille i ovnen ved 175?C i 6-8 minutter.
Når kagerne er gyldne tages de ud og lægges på en kagerulle eller noget med tilsvarende krumning fx en vinflaske. Kagerne bliver hurtigt sprøde, så de skal hurtigt lægges henover en krumning.
Når kagerne er blevet sprøde, er de klar til servering.
--