Kagebund:
150 g marcipan
¾ dl sukker
1 æg
2 tsk oliemargarine
2 spsk hvedemel
Frugt i gelé:
ca. 25 g mørk chokolade
6 blade husblas
21/2 dl koncentreret frugtsaft
1 ½ dl vand
300 g blandede skovbær hindbær brombær eller lign. - gerne frosne
Ælt alle ingredienserne til kagebunden sammen. Tryk dejen ud i en
springform beklædt med bagepapir og bag kagen ved 180ºC i ca. 20 min.
til den er gyldenbrun på toppen.
Lad bunden køle af og løsn den derefter fra kageformens sider og bund. Beklæd formen med film og læg kagebunden ned i formen igen.
Filmen forhindre at den flydende gelé, som senere skal hældes over
bunden ikke løber ud. Pensl kagebunden med smeltet chokolade og lad
chokoladen stivne. Udblød husblassen i en skål med rigeligt koldt vand.
Bland frugtsaften med vandet.
Smelt husblassen over vandbad og bland den smeltede husblas med
frugtsaften.
Tilsæt bærrene (hvis de er frosne, behøver de ikke at tøs op først) og
hæld bær og saft over kagebunden.
Stil kagen i køleskabet til geleen er stivnet - det tager 1-2 timer.
Tag kagen ud af formen, fjern filmen og server den på et kagefad.