Logo

Kransekage toppe "Petits Fours"

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Kransekage toppe Petits Fours


Marcipan med en sjat whisky samt hakkede hasselnødder og mørkt chokoladeovertræk.
Marcipan med ristet kokos og ananas i små tern, Malibu og lidt limeskal. Igen mørkt overtræk.

#

1 kg marcipan
600 g sukker (stødt melis)
250 g æggehvider
*


Alle ingredienserne røres i maskine i 20 minutter.
Sprøjtes ud i små toppe, som bages ved 200°C i ca. 10 minutter på ovnens midterste rille.
Toppene pyntes med pyntebær, chokoladeknapper, nødder eller andet passende.


Frisk ananas kogt lidt i sukkerlage så de var konserverede, men stadig saftige, skåret i “bidder” og dyppet i mørk chokolade - det er kransekage toppe.


 




 


 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.301 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her