Logo

Kransekage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg rå marcipan
200 g flormelis
1 æggehvide.

Glasur:
250 g flormelis
1 ½ pasteruriseret æggehvide
Lidt smeltet chokolade

Marcipan, flormelis og æggehvide æltes godt sammen.
Dejen skal være fast og ensartet.
Læg dejen koldt i 3-4 timer eller natten over.
Rul dejen til stænger som skæres i stykker på 8 cm. 12 cm. 16 cm o.s.v.
Form stængerne til kranse og bag dem i ovnen ved 225ºC i ca. 8-10 min.
Lad ringene blive helt kolde før de sprøjtes med glasur og sættes sammen til kransekagen.

Tips:Kom lidt smeltet chokolade mellem ringene til at holde kransekagen sammen

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.841 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her