Logo

Koreandere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g hvedemel
250 g havregryn
250 g sukker
250 g smør
125 g sirup
Fyld:
300 g smør
300 g flormelis
4 æg

Alle engredienser æltes sammen til en ensartet dej.
Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens.
Den færdigæltede deles i fire lige store stykker, som rulles ud til
pølser i ca 3 cm tykkelse, hvorefter de sættes til afkøling - gerne i
køleskabet, så de er lettere at skære.
Af hvert dejstykke skæres ca 16 stk , som anbringes på en smurt plade med stor afstand, idet den færdigbagte kage får en diameter på ca 9 cm.
Bages på ovnens midterste rille ved 200°C i ca 10 min. Kagerne løsnes fra pladen, medens de endnu er lune, og sættes på en rist til afkøling. Før serveringen lægges de sammen med smørcreme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.476 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her