Logo

Konvolutter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

375 g smør
375 g sukker
500 g hvedemel
2 æg
ribsgelé eller hindbærsyltetøj
smuttede mandler
1 æg til pensling
 
Smør, hvedemel og æg æltes sammen til en dej, der skal hvile køligt en halv time
eller gerne længere.
Den rulles ret tyndt ud og skæres i kvadrater på ca. 6x6 cm.
En klat gelé eller marmelade lægges på hver og hjørnerne foldes over, så de mødes på midten og dækker geleen helt.
Pensles med æggeblommen, en mandel sættes på, så konvolutten forsegles.
Bages ved 170ºC i ca. 15-20 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.090 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her