125 g hvedemel
2 spsk sukker
1 knsp salt
1 spsk nescafé
1 spsk kakao
2 æg, sammenpiskede
¼ liter mælk
1 spsk olie
SAUCE:
175 g hakket mørk chokolade
1 ½ dl vand
1 tsk nescafé
100 g sukker
FYLD:
¼ liter piskefløde
2 spsk rom
Bland de tørre dele til dejen og pisk æggene i. Pisk mælken i lidt ad gangen og til sidst olien. Lad dejen hvile ca. ½ time. Bag pandekagerne uden ekstra fedtstof på en slip let-pande og lad dem køle af.
Sauce: Kom chokolade og 2 spsk af vandet i en gryde og varm det op, til chokoladen er smeltet. Tilsæt sukkeret og resten af vandet og kog det ved svag varme i ca. 10 minutter. Pisk saucen igennem og afkøl den.
Pisk fløden næsten stiv og vend rommen i. Rul pandekagerne om flødeskummet og læg dem på et fad.
Hæld lidt af chokoladesaucen over lige inden serveringen, og servér resten til.