Logo

Kokosmuffins 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
250 g sukker
150 g kokosmel
100 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 ½ dl cremefraiche
100 g smeltet smør
50 g hakket chokolade
 
Pisk æg og sukker lyst og luftigt, til piskeriset danner spor.

Bland kokosmel, hvedemel og bagepulver sammen, og vend det i æggemassen. Rør creme fraichen og det smeltede smør i dejen.
Vend den hakkede chokolade i, og fordel dejen i muffinsforme.
Bag dem i forvarmet ovn ved 200°C i ca 15 min, til de er gyldne og gennembagte. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.796 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her