3 bægre hele æg uden skal (de SKAL være salmonellafri)
125 g kakao
150 g flormelis
250 g palmin
1 pakke firkantede vanilje kiks (ca. 30 stk )
Evt. reven skal af en appelsin, som ikke er sprøjtet.
Æg, flormelis og kakao piskes sammen.
Palminen smeltes over svag varme og afkøles let.
Den afkølede palmin og kakaomassen piskes sammen.
Tilsæt evt. reven skal af en ikke sprøjtet appelsin.
I en bageform med bagepapir lægges nu et lag kakaomasse skiftevis med kiks.
Der skal startes og sluttes med kakaomasse.
Kagen sættes til afkøling i køleskabet, og er klar til servering.
Kagen kan varieres ved at tilsætte smag efter ønske, fx. kaffe, citron eller Grand Marnier.
Har man ikke firkantede kiks, kan de runde brækkes i nogle stykker (ikke knuses),
og blandes i, hertil kan man også tilsætte nødder.