Logo

Karamelglasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl kaffefløde  
150 g sukker  
2 spsk sirup  
2 spsk smør
 
Til karamelglasuren koges fløde, sukker og sirup uden låg ret kraftigt i
15-20 minutter, til glasuren bliver tyk som en sauce.
Nu fordeles smørret i som små klatter og glasuren afsvales, inden den
hældes over kagen, der pyntes med ristede mandelsnitter. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.074 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her