Logo

Kanelmuffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g smør 
100 g sukker
100 g hvedemel
2  æg 
½ dl fløde
¾ tsk bagepulver
½ spsk kanel
 
Smør og sukker røres, heri 2 spskf. af melet, derefter piskes æggene i,
skiftevis med fløden, resten af melet, bagepulver og kanel.
Rør let og hurtigt sammen.
Dejen fordeles i papirforme, eller i smurt muffinsform.
Bages på en plade på nederste rille ved 200ºC i 15 min.  
 

Tips: Er fryseegnede 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.968 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?
Effektiv reklame - klik her