Logo

Kanel is med hindbærpuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. piskefløde
4 æggeblommer
90 g flormelis
1 ½ spsk kanel
2 spsk reven chokolade
 
Hindbærpuré:
300 g hindbær
100 g sukker
½ stang vanilje
 
Kanel is:
Pisk fløden til skum.
Pisk æggeblommerne, hvider, og flormelis tykt og skummende.
Bland æggemassen med flødeskummet og tilsæt kanel og reven chokolade.
Kom isen i portionsforme eller i en større form og frys den, mindst 5-6 timer.
Hindbærpuré:
Kog hindbær og den flækkede vanilje stang i en gryde, til bærerne er kogt godt ud.
Purer bærerne gennem en sigte og smag til med sukker.
Lad pureen blive kold.
Anret is og pure sammen drys med kandiserede violer.
 
Tips: Flormelis i isen kan erstattes med sukker. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.675 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her