Logo

Kammerjunkere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. 80 stk:
200 g hvedemel.
75 g sukker.
½ tsk kardemomme.
½ tsk bagepulver.
reven skal af 1 økologisk citron.
75 g smør.
1 lille æg.
en sjat mælk

Kom hvedemel, sukker, kardemomme og bagepulver i en skål. Tilsæt reven citronskal. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i dejen. Ælt dejen sammen med ægget og tilsæt eventuelt lidt mælk. Tril dejen til stænger, som skæres i to cm lange stykker, der trilles til små kugler. Læg kuglerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem ved 225ºC i 8-10 minutter. Tag kammerjunkerne ud og sluk for ovnen. Halver kammerjunkerne, mens de endnu er varme, og læg dem med skærefladen opad på bagepladen. Tør dem i ovnen ved eftervarmen i ca. 25 minutter, til de er sprøde.

Tips: Denne opskrift på kammerjunkere rækker fint til flere portioner koldskål. Opbevares de i en dåse med tætsluttende låg, holder de sig fint i en uge.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.718 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her