2 æg
1 ½ dl mælk
225 g sukker
150 g smør eller margarine
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk vanilje
2 spsk kakao
Snask:
250 g flormelis
4 spsk kakao
100 g margarine
12 spsk stærk kaffe
1 tsk vanilje
200 g kokosmel
Sukker og æg piskes hvidt.
Smør smeltes (30 sek. fuld effekt).
Kom smør og mælk i. De øvrige ingredienser sies i.
Bages 20 min. ved 225ºC i smurt form eller fuld effekt i 6 min. i form foret med bagepapir.
Lad hvile i 5 min. i formen og lad køle på rist.
Bland alle ingredienser til snasket og fordel dette over kagen mens det er varmt.
Tips: Denne kage kan både laves i mikroovn og i alm. ovn.
Mikroovnens effekt er på 900 watt.
Til mikroovn vil ½ portion ofte være mere passende