Logo

Kaffekage i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
1 ½ dl mælk
225 g sukker
150 g smør eller margarine
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk vanilje
2 spsk kakao

Snask:
250 g flormelis
4 spsk kakao
100 g margarine
12 spsk stærk kaffe
1 tsk vanilje
200 g kokosmel

Sukker og æg piskes hvidt.
Smør smeltes (30 sek. fuld effekt).
Kom smør og mælk i. De øvrige ingredienser sies i.
Bages 20 min. ved 225ºC i smurt form eller fuld effekt i 6 min. i form foret med bagepapir.
Lad hvile i 5 min. i formen og lad køle på rist.
Bland alle ingredienser til snasket og fordel dette over kagen mens det er varmt.

Tips: Denne kage kan både laves i mikroovn og i alm. ovn.
Mikroovnens effekt er på 900 watt.
Til mikroovn vil ½ portion ofte være mere passende


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.001 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her