6 æggehvider
70 g sukker
6 æggeblommer
70 g sukker
3 spsk portvin
1 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk frysetørret kaffe
2 dl kokos
¾ kop hakkede nødder (gerne valnødder)
ca. 75 g hakket mørk chokolade
2 ½ dl piskefløde
2 spsk sukker
1 tsk frysetørret kaffe
Pisk æggehviderne næsten stive og tilsæt sukkeret lidt efter lidt, mens det piskes helt stift.
Pisk æggeblommerne, sukker og lidt salt luftigt og bland det med
æggehvidesukkeret og de øvrige dele i opskriften.
Kom den blandede dej i en smurt springform og bag kagen ved 175°C i ca. 50-60 min.
Lad kagen køle af før den løsnes af formen.
Hæld forsigtigt en halv kop stærk kaffe over og lad kagen stå til næste dag.
Pisk fløden med sukker og frysetørret kaffe og fordel det over kagen.
Pynt med reven chokolade.