60 g hvedemel
¼ tsk salt
¼ tsk bagepulver
2 spsk parmasan
1 ½ dl mælk
1 æg
30 g margarine
1 pk. bacon
1 løg
300 g oksekød
Salt og peber
1 dl tomatketchup
30 g margarine
3 spsk parmesan
Lav en pandekagedej (meljævning rørt i skål).
Bag pandekagerne - der skal blive 8 små pandekager.
Skær baconen op i terninger og steg dem uden fedtstof i en gryde, til de er lysebrune - tag dem op.
Skær løget i terninger og steg dem i baconfedtet, til de er gyldne - tag dem op.
Brun oksekødet og kom bacon og løg tilbage i gryden.
Tilsæt tomatketchup, salt og peber og lad retten småstege 10 min.
Smag til.
Rul hver enkelt pandekage om en klat fyld.
Læg pandekagerullerne tæt op ad hinanden i et ovnfast fad, kom
margarineklatter over og drys med parmesan.
Bag pandekagerullerne 15 min. ved 250ºC og server dem straks.