Logo

Ingefær- og hasselnøddebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skærekager

500 g mørk sirup
200 g smør
350 g nøddekærner
200 g kandiseret ingefær
250 g hvedemel
250 g rugmel
1 tsk bagepulver
2 tsk revet citronskal
3 æg
6 spsk mælk
50 g melis
1 spsk kakao
2 spsk vand
50 g revet chokolade

1) Smelt sirup og smør i en kasserolle, og afkøles.
2) Tag 300 g nødder fra og tør dem i en tør pande.
3) Gnid skallen af.
4) Hak ingefæren groft.
5) Gem 50 g til pynt.
6) Bland hvedemel, ingefær, nødder, bagepulver og citronskal.
7) Æg, mælk og det tørre røres i sirupsblandingen.
8) Rør dejen sammen, og hæld det i en smurt form.
9) Bag kagen ved 150° i ca. 2 timer.
10) Bland alt til glasuren, varm den i vandbad.
11) Smør glasuren på kagen.
12) Før glasuren stivner pyntes den med ingefær og hasselnødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.376 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her