Logo

Hvedebrød koldthævet med skyr

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvedebrød koldthævet med skyr

 

Prøv at bage dette super lækre og mega svampede brød, som du helt sikkert vil bages igen næste gang, du lige får lyst til rigtig godt brød.

 

# Ingredienser:
3 dl vand
10 g gær
2 dl skyr
½ tsk salt
1 tsk kokossukker
15 g hørfrø
1 spsk hvedeklid
70 g knækkede hvedekerner
250 g fuldkornshvedemel
150 g hvedemel

*

Fremgangsmåde:

I en skål opløses gæren i det lunkne vand.

Rør skyr helt ud i gær-vandet

Derefter tilsættes salt, kokossukker, hørfrø, hvedeklid og knækkede hvedekerner

Rør derefter fuldkornshvedemelet i

Så tilsættes hvedemelet og dejen røres godt igennem.

Kom dejen ned i en silikone franskbrødsform, og kom film på over.

Stil det i køleskab natten over (minimum 8 timer).

 

Næste dag sættes brødet i en kold ovn, over/under varme på 190 °C.

Bag brødet i ca. 40 min. eller til det er let gyldent.

Nyd brødet lunt og dejligt

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.582 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her